• Volg ons

    op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent
Zerodeals.nl verzekerd van de laagste prijs, extra korting en beste bescherming

Zerodeals.nl verzekerd van de laagste prijs, extra korting en beste bescherming

Zerodeals is de website die jou altijd extra korting geeft op jouw aankopen. Dit komt doordat we een aantal afspraken hebben gemaakt met onze leveranciers. Zij bieden normaal al de beste prijs/ kwaliteitsgarantie maar bieden ons nog een extra korting. Deze extra korting delen wij weer met onze klanten. Zo biedt zerodeals.nl gegarandeerd de laagste prijzen.

 

Uiteraard wil je graag zonder zorgen genieten van alle producten die je bij Zerodeals gekocht hebt. Ook je andere inboedel en risico’s wil je graag regelen zonder erover na te denken. Hoewel het onderwerp niet favoriet is moeten we het dan toch even over verzekeren hebben. Zo kun je kiezen voor de woonverzekering van onze partner Centraal Beheer en daar gelijk alle risico’s brengen met korting. Een andere optie is kiezen voor een nieuwe speler, Klikzeker.nl . Welke keuze je ook maakt, Zerodeals.nl is altijd goedkoper. Daarom bieden wij jou graag de kans om direct te profiteren. Meldt je hier aan en ontvang alle kortingsacties voor de producten waar jij interesse in hebt in één handzaam overzicht.

Zerodeals.nl verzekerd van de laagste prijs, extra korting en beste bescherming

Het feit dat je zo lekker kan shoppen maakt jouw spullen natuurlijk niet minder waardevol. Daarom wil je er zeker van zijn dat er iets geregeld is als er wat met jouw spullen gebeurt. Wat moet je doen als je per ongeluk jouw nieuwe aankopen laat vallen of erger, wanneer een flinke lekkage ervoor zorgt dat jouw Zerodeals-account overuren draait? Dan kun je beter zeker zijn van een snelle afwikkeling van jouw schade en zorgen dat je snel weer geld hebt om alles te vervangen. Ook op de woonverzekering van Centraal beheer biedt Zerodeals extra korting. Of je goede spullen wil kopen of ze wil beschermen, Zerodeals biedt de laagste prijs!

 Is de elektronica uitgesloten op jouw verzekering maar heb je wel een Iphone? Verzekeren doe je via Zerodeals.nl

Via Centraal Beheer kan je jouw woonverzekering nu regelen met extra korting. Heb je daarbij goed op de voorwaarden gelet dan zie je dat er een beperkt verzekerd bedrag geldt voor de verzekering van elektronica. Ook zie je dat er wat uitsluitingen voor de dekking kunnen gelden. Nu wil het geval dat de mensen juist steeds meer elektronica kopen. Zeker nu Zerodeals.nl daar zulke lage prijzen voor rekent. Daarom hebben we gezocht naar een partner die speciaal elektronica kan verzekeren. Deze vonden we in Klikzeker.nl. Als introductie krijg je nu 10% korting!

Ook voor de elektronicaverzekering geldt dus: geen betere deal dan een Zerodeal!

Waar moet je op letten als je een woonverzekering sluit? Zerodeals.nl legt uit!

Nog niet zo lang geleden werden wij benaderd door Centraal Beheer, je weet wel, ‘even Apeldoorn bellen’. Ze vroegen zich af waarom wij onze klanten geen extra korting gaven op verzekeringen. Of zij een aanbiedeng voor jullie mochten maken? Eerlijk gezegd hadden we daar niet zo’n zin in, want zeg eerlijk, verzekeringen zijn redelijk saai en bieden zelden dekking, zeker niet als je schade hebt. Centraal Beheer begreep ons standpunt en zij wilden een eerlijke verzekering met goede dekking aanbieden. In een goed gesprek heb ik gevraagd waar je op moet letten en graag deel ik wat informatie met je. Dit is natuurlijk geen advies, want elke situatie is anders.

Welke waarde wil je verzekeren?

Allereerst is het belangrijk om jezelf af te vragen hoeveel je spulletjes waard zijn. Wat heb je allemaal aan waarde? Hoe er hiermee rekening mee dat niet elke waarde te verzekeren is. Verzekeren kan alleen voor een financiële waarde. De emotionele waarde kan je dus nooit verzekeren.

Je moet er hierbij ook op letten dat niet alle elementen van waarde duidelijk zijn en het zelfde blijven. Denk maar even mee. Je sluit je eerste verzekering vaak als student of als je net op jezelf bent gaan wonen. Je hebt niet veel ruimte en de spulletjes, vaak gebruikt, bij elkaar gezocht.

De waarde van de spullen is dus lager. Na een paar jaar hard werken en sparen ga je een huis kopen en ineens blijkt dat je veel meer spullen hebt. Ook wisselt je smaak dus koop je vaak andere en duurdere dingen. Je moet de verzekerde waarde dan ook regelmatig aanpassen aan veranderingen. Ook grote aankopen, zoals een TV van duizenden Euro’s zijn vaak aanleiding om even goed naar de polis te kijken.

Een andere vaak vergeten post die vaak verzekerd wordt is het zogenoemde huurdersbelang. Dit is voor mensen die een huis huren en in geval van brand zelf de binnenkant weer op moeten knappen. Het schilderen, verven, vloeren leggen etc. kan een flinke kostenpost veroorzaken.

Welke waarde wil je uitgekeerd krijgen?

In principe geldt bij verzekeringen het beginsel dat je financieel geen voordeel mag hebben van een uitkering. Je moet dus met de uitkering in staat zijn om de situatie te herstellen zoals deze vlak voor het ongeluk was. Dat is een ingewikkelde manier om te zeggen dat, als je vóór een schade een TV van 6 jaar oud had, je genoeg geld moet krijgen om, na aftrek van het eigen risico, een andere TV van zes jaar oud van hetzelfde merk en type te kopen.

Deze waardering noemt men de dagwaardebasis.

In de praktijk blijkt steeds vaker dat, wanneer je een schade hebt gehad, je niet op zoek gaat naar een vervangend product dat even oud is maar naar een heel nieuw product. Daarom willen steeds meer mensen van de verzekeraar niet het geld om een oud apparaat terug te kopen, ze willen direct een hele nieuwe kunnen kopen met de uitkering door de verzekeraar.

Dit noemt men de nieuwwaardebasis.

De woonverzekering van Centraal Beheer biedt deze nieuwwaardebasis nu aan tegen een bijzonder lage premie. Deze wordt nog lager door de introductiekorting die zij aan nieuwe klanten van Zerodeals.nl bieden. Zerodeals zelf geeft je ook nog eens een deel van de prijs terug, dus goedkoper verzekeren kan niet! Daarom geldt ook voor de verzekeringsoplossing:  geen betere deal dan een Zerodeal!

Plaats een reactie