• Volg ons

    op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent
Zelf relaxen en wachten tot het lekkers bezorgd wordt? Kosten besparen bij Zerodeals.nl

Zelf relaxen en wachten tot het lekkers bezorgd wordt? Kosten besparen bij Zerodeals.nl

Zerodeals is de website die jou altijd extra korting geeft op jouw aankopen. Dit komt doordat we een aantal afspraken hebben gemaakt met onze leveranciers. Zij bieden normaal al de beste prijs/ kwaliteitsgarantie maar bieden ons nog een extra korting. Deze extra korting delen wij weer met onze klanten. Zo biedt zerodeals.nl gegarandeerd de laagste prijzen.

Gezond eten en lekker drinken zijn een vast onderdeel van vrije tijd en van elkaar genieten. De een steekt de barbecue aan en neemt een koud pilsje terwijl de ander een kop koffie met gebak een echt verwenmoment vindt. Welke keuze je ook maakt, Zerodeals.nl is altijd goedkoper. Daarom bieden wij jou graag de kans om direct te profiteren. Meldt je hier aan en ontvang alle kortingsacties voor de producten waar jij interesse in hebt in één handzaam overzicht.

Zerodeals.nl biedt jou de lekkerste verrassingen met extra korting

Na al dat shoppen bij Zerodeals begrijpen we dat de inwendige mens ook versterkt moet worden. Daarom bieden we je de lekkerste verrassingen ook met  extra kortingen. Zerodeals.nl  houdt van bourgondisch leven, een lekker stukje vlees op de barbecue, een mooie bieraanbieding en een smaakvol kopje koffie met gebak, je regelt het eenvoudig via Zerodeals. Minder betalen smaakt nog lekkerder, daarom bieden wij nog eens extra korting, bovenop de laagste prijs. Door het enorme aanbod is er voor elke klant wat wils. Of je nu gezond en verantwoord wilt genieten van samen bakken en braden op de Weber of een vriend wilt verrassen met een unieke koffie, Zerodeals biedt de laagste prijs!

Zelf relaxen en wachten tot het lekkers bezorgd wordt? Kosten besparen bij Zerodeals.nl

Natuurlijk kan je via Zerodeals zelf culinair aan de slag. Lekker barbecueën, kelnertje spelen met de Heineken thuistap of jezelf presenteren als een echte barista ? Via Zerodeals doe je zo goedkoop mogelijk mee. Maar, laten we eerlijk zijn, soms heb je gewoon even geen zin… Geen zin in gezond eten of uren in de keuken. Geen zin om alleen in de keuken te zwoegen terwijl je de visite in de woonkamer hoort lachen. Daarom biedt Zerodeals je ook korting op diverse bezorgdiensten. Taartenwinkel.nl brengt je de lekkerste verjaardagstaarten, voor jezelf of de jarige als je verhinderd bent om zelf op visite te komen. Ook New York Pizza bezorgt jou graag de heerlijkste Pizza’s met de meeste korting. Vers, smeuïg en krokant.  . Of je nu wacht op de taart of op de pizza, geen betere deal dan een Zerodeal!

Gezond eten, quality time en een lekkere koffie na? Zerodeals.nl  schuift aan!

Wij voelen het al en ik hoop jij ook. Het voorjaar zit weer in de lucht! Nog even en we kunnen weer lekker buiten leven, even zitten na een dag hard werken. Lekker koud pilsje erbij en nog even genieten van het laatste zonnetje.

Wanneer de zon zakt en het iets frisser wordt steek je de Weber aan en wordt het tijd voor de barbecue. De manier bij uitstek om indruk te maken als je normaal nooit kookt en stiekem toch ook omdat het daardoor net wat warmer wordt. Lekker behaaglijk.

Barbecueën doe je met de bbq winqel

Het nadeel van die eerste zomerse dag is dat je altijd de voorbereiding vergeet. Hoe vaak ik al niet klaar gestaan heb met het idee om voor het eerst de barbecue aan te steken terwijl blijkt dat er nog geen kooltjes in huis zijn. Zo zonde!

Daarom ben ik dit jaar de voorbereidingen vroeg begonnen door inkopen te doen bij BBQ Winqel, uiteraard via Zerodeals!

Het shoppen begon al goed, want ook BBQ Winqel had het voorjaar in hun bol. Veel acties en extra kortingen spatten van de website. Het leuke is dat Zerodeals ook nog korting geeft over de artikelen die al afgeprijsd zijn. Zo krijg je dus korting over korting en weet je zeker dat altijd de laagste prijs hebt. Immers, geen betere deal dan een Zerodeal!

Gezond eten is de trend en uit het assortiment blijkt duidelijk dat ook op de barbecue gezond eten populairder wordt. Zo kun je rookovens kopen (om zonder vet te koken), zijn er speciale roosters om verse groenten te grillen en kom je diverse bakvormen tegen om verantwoorde hapjes te maken.

Bij de barbecue is een thuistap een extra cadeau

Als je dan zo, lekker met het zonnetje op je gezicht, een biefstukje staat te grillen kan ik me voorstellen dat je ook trek hebt in een lekker koud pilsje. Als je bier zegt dan zeg je vaak ook Heineken, dus daarom heeft Zerodeals speciaal voor jou een samenwerking met Sub, de nieuwe generatie thuistaps van Heineken.

Via Zerodeals krijg je op de Subwebsite nu zelfs extra korting terwijl je een biertje drinkt. Overigens is Heineken een concern dat ook vele andere merken voert. Hou jij dus meer van een Amstel Radler of Desperado´s van de tap? Ze kunnen allemaal op de Heineken Sub worden getapt. Bovendien biedt de Sub nu verrassende combinatiepakketten met korting die jou de kans bieden om voor een lage prijs de diverse bieren te proeven. Zoals je weet mag je bij Zerodeals gewoon korting op korting vragen, dus ook op kortingspakken krijg je bij Zerodeals extra korting. Proost!

 En als ik nu helemaal geen zin heb om te koken?

Soms is het gewoon even klaar. Je wilt niets doen en lekker lui onderuit met vrienden naar het voetbal kijken of even een vlugge hap terwijl je je deadlines probeert te halen. Ook dan kun je rekenen op Zerodeals, want met New York Pizza hebben we een partner aan boord die de heerlijkste gerechten thuis komt bezorgen, warm, vers en wanneer het jou uitkomt! Daarom geldt ook voor de culinaire shopper:  geen betere deal dan een Zerodeal!

Plaats een reactie