• Volg ons

    op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent
Welke oogschaduw past bij jouw oogkleur?

Welke oogschaduw past bij jouw oogkleur?

Soms sta je in de ochtend uren voor de spiegel om te bepalen wat voor makeup je op wil doen. Ga je voor een snelle makkelijke look? Of kies je toch voor die mooie oogschaduws waardoor je ogen zo gaan stralen? Iedereen is vrij om te dragen wat hij of zij graag wil, maar er zullen altijd bepaalde kleuren en vormen zijn die beter staan dan andere. Zo werkt het ook bij oogschaduw. Sommige kleuren voegen iets toe aan je look en andere kleuren werken wat minder goed samen. Ben je op zoek naar de perfecte ooglook voor overdag of voor een feestje? Lees onderstaande tips en probeer ze uit:

Blauwe ogen

Blauwe ogen zijn van zichzelf heel erg helder. Kies voor mooie karamel-kleurige oogschaduws met kleine glansdeeltjes. Breng daarna een bruine eyeliner en zwarte of bruine mascara aan. Hierdoor oogt de look iets minder zwaar. Voor een wat zwaardere look kun je gaan voor groentinten. Hierdoor lijken je ogen nog blauwer.

Groene ogen

Groene ogen zijn prachtig in combinatie met bruine tinten. Kies voor een matte chocoladebruine oogschaduw om je ogen nóg groener te laten lijken. Vergeet niet om de look af te maken met zwarte eyeliner en mascara. Voor een feestje kun je gaan voor een bruine look gecombineerd met blauwe accenten. Je kunt kiezen om een blauwe oogschaduw te gebruiken of je kunt gaan voor een blauwe eyeliner op de onderste wimperrand. Je ogen zien er fris en helder uit dankzij deze combinatie van kleuren.

Bruine ogen

Bruine ogen zijn ontzettend mooi met een bruine of groene look. Je kunt de twee kleuren combineren door bijvoorbeeld groene oogschaduw en bruine eyeliner te gebruiken. Of kies voor zowel bruine als groene oogschaduw en een zwarte eyeliner en mascara. Wil je liever een zware look? Ga dan voor een zwarte kleur op het ooglid en een bruine kleur in de arcadeboog (waar je ooglid over elkaar valt).  Hierdoor krijg je een hele intense en zwoele blik.

Tot slot

Je bent helemaal vrij om te bepalen wat je wel of niet mooi vindt. Er zijn geen regels voor makeup. Er zijn ongelofelijk veel looks die prachtig staan bij elke oogkleur. Wat denk je van een zwarte smokey eye of een simpele winged eyeliner? De keuzes zijn eindeloos en laat je nooit beperken door je oogkleur.

Ben je op zoek naar een oogschaduwpalette waar al deze kleuren in zitten? Op drogisterij.net kun je kiezen uit verschillende palettes die ieder meer dan 100 kleuren bevatten.

Het belangrijkste is om te experimenteren en te kijken wat jij het mooiste vindt. Niet alle blauwe ogen zijn precies hetzelfde. Iedereen heeft andere pigmenten waardoor iedere oogkleur uniek is.

 

Welke oogkleur heb jij? En welke oogschaduw draag jij het liefste?

Plaats een reactie