• Volg ons

    op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent
Wat ga jij doen op koningsdag?

Wat ga jij doen op koningsdag?

Als échte Hollander vier je natuurlijk koningsdag! Aanstaande woensdag kan het feestje weer beginnen. Tegenwoordig zijn er ongelofelijk veel leuke activiteiten georganiseerd op koningsdag. Vandaag worden de drie leukste activiteiten besproken waar we op woensdag 27 april van kunnen genieten:

Spot de koning en koningin

Dit jaar reizen de koning en koningin af naar Zwolle voor een gezellige dag. En wat is er nou leuker dan vlakbij het koningspaar staan? De hele stad is omgetoverd en er zijn allerlei activiteiten en optredens. Wie weet kun je wel een selfie maken met iemand van het koningshuis. Als je Zwolle te ver vind, kun je uiteraard ook meegenieten via de televisie. Elk jaar wordt de koningsdag uitgezonden op tv. Als het weer toch niet zo mooi wordt kun je lekker droog met een dekentje op de bank alsnog genieten van een gezellige koningsdag. Zorg er wel voor dat je een goede verbinding hebt, anders kun je niet optimaal genieten! Sluit bijvoorbeeld voor koningsdag een abonnement af bij Ziggo .

 Wandel over de rommelmarkt

De rommelmarkt is een fantastisch onderdeel van koningsdag. Iedereen legt een dekentje neer op straat en verkoopt zijn of haar spullen. Ben je nog op zoek naar een paar leuke mokken, een mooi schilderij of een gezelschapsspel? Dan is de rommelmarkt echt iets voor jou. Wie weet kom je wel een echte schat tegen tussen alle ‘rommel’. Heb je zelf nog een hoop spullen op zolder staan die je graag wil verkopen? Zoek of koop een kleed (bijvoorbeeld bij blokker: en stal je spullen uit voor de verkoop! Een dagje op de rommelmarkt is een gegarandeerd geslaagde dag!

Bouw een feestje

Voor de echte feestbeesten worden er door het hele land koningsdag-feestjes georganiseerd. Dj’s, zangers en muziekanten beklimmen de podia en geven een groot feest. Er is voor ieder wat wils. Zoek online naar een podium waar jouw muziekstijl wordt gedraaid. Hou je van jazz of juist meer van trance? Of ga je liever voor hardcore? En het allerleukste: de meeste evenementen op koningsdag zijn geheel gratis! Vind je een evenement toch wat te druk? Dan kun je uiteraard ook gewoon naar de kroeg gaan. Vrijwel alle uitgaansgelegenheden zijn open en feesten gezellig mee.

Koningsdag is voor het hele land een feestje. Er zijn genoeg leuke activiteiten waar je je mee kunt vermaken. Koningsdag zorgt echt voor een wij-gevoel in Nederland. Zelfs als je weinig met het koningshuis hebt, is koningsdag toch een dag dat je een feestje bouwt met de rest van het land.

Wat ga jij doen deze koningsdag?

Plaats een reactie