• Volg ons

    op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent

Voeg review toe

op basis van 0 reviews

Victoria Milan (BE) cashback

€70 cashback

Datingsite voor mannen.

Cashback op de sale is alleen toegestaan voor mannen. Cashback geven op de sale voor vrouwen is dus NIET toegestaan.

Victoria Milan is een Noorse Dating site die gespecialiseerd is in Affaire Daten. Deze campagne is gericht op het werven van nieuwe gebruikers over de hele wereld. Naamsbekendheid In zeer belangrijk voor Victoria Milan, daarom heeft Victoria Milan een enorme (offline) marketing afdeling die ervoor zorgt dat Victoria Milan veel benoemd wordt in persberichten (kranten en tijdschriften) en op de tv en radio. Omdat Victoria Milan een affaire dating website is gemaakt door vrouwen voor vrouwen is het zeer belangrijk voor ons dat de vrouw naar man-verhouding echt hoog is. Er is niets vervelender voor een vrouw dan het krijgen van een miljoen berichten van mannen, omdat ze niemand anders hebben om aan te schrijven.

Over het Victoria Milan affiliateprogramma

Het aanbrengen van vrouwen is zo belangrijk voor ons dat we hebben besloten om nieuwe vrouwelijke leden anders te benaderen dan onze concurrenten. Vrouwen krijgen namelijk een gratis lidmaatschap. Het geld wordt gemaakt door mannelijke leden met een abonnement model. Voor deze campagne hebben we besloten om te werken aan een PPS-model, zodat jij als publisher een eenmalige betaling bij hun eerste aankoop zal ontvangen, dus Victoria Milan neemt het risico en niet jij als publisher. Victoria Milan biedt gebruikers in meer dan 20 verschillende landen de gelegenheid om wereldwijd een lokale affaire te hebben.

Voordelen voor consumenten

  • Gelokaliseerde betaalmogelijkheden, variërend van Paypal tot Credit Card en alles wat daar tussen, om lid te worden en de betalingvoor het abonnement zo eenvoudig en lokaal mogelijk te houden.
  • Victoria Milan's doelgroep zijn getrouwde mensen of mensen in een relatie die op zoek zijn naar het bedriegen van hun partner. De leeftijd valt in het algemeen rond de 30 + en eenzame huisvrouwen zijn Victoria Milan's meest waardevolle bezit, vooral als het doel is het gemakkelijker maken voor bedriegers om niet gepakt te worden.

Transactieinformatie:

  • Voor vrouwen: Alle vrouwen die getrouwd zijn of bezet worden "willekeurig geselecteerd voor een gratis VIP-lidmaatschap".
  • Voor mannen: je krijgt de CPA als de man tot de eerste aankoop over gaat.

Soortgelijke winkels