• Volg ons

    op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.
Log in met Facebook

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent

Privacy

ZeroDeals is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke gegevens van haar klanten en bezoekers van de website van groot belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van abonnees en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. ZeroDeals houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is ZeroDeals, Herenlaan 112 5708zs Helmond. In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College Bescherming Persoonsgegevens gevestigd te Den Haag onder meldingesnummer m1374020.

De gegevens die ZeroDeals van haar gebruikers verwerkt zullen in eigen beheer worden gehouden en niet worden doorverkocht. Wel kan Zerodeals de persoonsgegevens gebruiken om gebruikers op de hoogte te stellen van diensten en producten via ZeroDeals zelf.

Als een gebruiker van ZeroDeals zijn persoonsgegevens via de website van ZeroDeals of een toegezonden mailing ter beschikking stelt aan derden, dan is ZeroDeals niet verantwoordelijk voor deze terbeschikkingstelling, noch voor de gevolgen daarvan.

 

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. ZeroDeals gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Door het gebruik van cookies is het voor de adverterende partners mogelijk om gerealiseerde verkopen toe te rekenen aan ZeroDeals.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Zerodeals, dan kunt u een e-mail sturen naar info@zerodeals.nl. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.