• Volg ons

  op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent

Voeg review toe

op basis van 4 reviews

OTTO cashback

Tot 10% cashback

Een van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring.

Deze shop is niet meer actief op ZeroDeals.

Een van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. En heeft een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.

Schrijf review
  K, 5-12-2016 10:42

  We hebben een eettafel gekocht en hij was prima. Makkelijk te bestellen, makkelijk te monteren. En goede kleur. Ik bestel regelmatig via Zerodeals. Heel makkelijk en betrouwbaar.

  beest, 1-12-2016 20:23

  De bezorging van mijn kast was 2 weken vertraagd, maar het was het wachten waard. De kast ziet er degelijk uit, is van echt hout en valt zeker niet tegen. Bovendien was de kast zorgvuldig verpakt voor verzending. Twee minpuntjes: ik heb vooraf betaald, maar kreeg twee dagen voor bezorging toch een onduidelijke factuur met accept-giro. Op de bezorgdag werd ik goed geïnformeerd over het tijdstip van bezorging, maar vooraf kreeg ik de melding dat de kast tussen 08.00 en 21.00 uur bezorgd zou worden, waardoor ik de hele dag moest thuis werken in plaats van op kantoor.

  K, 21-11-2016 10:09

  We hebben een tafel bij Otto gekocht. Het was heel makkelijk met ZeroDeals punten te sparen. Dat doen we altijd, wanneer mogelijk. Binnen 3 weken was de tafel thuis. Leuk!

  Andoleneke, 1-6-2016 16:36

  Goeide service.. Ruime aanbod

Soortgelijke winkels