• Volg ons

    op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent

Voeg review toe

op basis van 0 reviews

Onlinehoortoestel.nl cashback

5% cashback

Webshop in gehoortoestellen.

OnlineHoortoestel.nl is de enige webshop in Nederland waar je online een hoortoestel kunt uitkiezen en bestellen. Nergens anders kunnen die 1,6 miljoen slechthorenden in Nederland via een webshop direct een hoortoestel afrekenen. Het platform richt zich op slechthorenden die kiezen voor de meest innovatieve hoortoestellen. Het zijn hoortoestellen die doorgaans niet vergoed worden door verzekeraars. De klanten van OnlineHoortoestel.nl kiezen bewust om zelf te betalen voor een hoortoestel dat heel innovatief en geavanceerd is. Op het platform bestel je niet alleen een hoortoestel. OnlineHoortoestel.nl helpt ook met het maken van de juiste keuze door een vergelijker en een geautomatiseerd hoortoestel-advies. Zo maakt het platform de audicien in de winkel overbodig. De prijzen zijn voor de consument bijzonder aantrekkelijk. Niet alleen in Nederland, maar (vooral) ook in Duitsland en Belgie. In Nederland is de consument 30 tot 40% goedkoper uit dan bij de audicien in de winkel. De prijs en het gemak van online bestellen zijn de 2 voornaamste redenen om voor OnlineHoortoestel.nl te kiezen. Naast hoortoestellen verkoopt OnlineHoortoestel.nl ook allerlei bijproducten die niet of nauwelijks elders online te krijgen zijn.


Soortgelijke winkels