• Volg ons

    op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent
Of je nu op zoek bent naar een nieuwe tv, witgoed of toch liever lekker efficiënt wast zonder een wasmachine te kopen, Zerodeals.nl is altijd goedkoper.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe tv, witgoed of toch liever lekker efficiënt wast zonder een wasmachine te kopen, Zerodeals.nl is altijd goedkoper.

Zerodeals is de website die jouw altijd extra korting geeft op jouw aankopen. Dit komt doordat we een aantal afspraken hebben gemaakt met onze leveranciers. Zij bieden normaal al de beste prijs/ kwaliteitsgarantie maar bieden ons nog een extra korting. Deze extra korting delen wij weer met onze klanten. Zo biedt zerodeals.nl gegarandeerd de laagste prijzen.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe tv, witgoed of toch liever lekker efficiënt wast zonder een wasmachine te kopen, Zerodeals.nl is altijd goedkoper. Daarom bieden wij jou graag de kans om direct te profiteren. Meldt je hier aan en ontvang alle kortingsacties voor de producten waar jij interesse in hebt in één handzaam overzicht.

Zerodeals.nl biedt de goedkoopste witgoedaanbiedingen

Elektronica is iets wat we allemaal nodig hebben en waar de meningen erg uitgesproken over zijn. Hele stammen mannen kunnen zich uren verliezen in HD, speakerkracht, surround en home cinemasets terwijl de ander de TV de deur heeft uitgedaan omdat zijn computer eigenlijk een multimediastation geworden is. Daarom biedt Zerodeals je dan ook de mooiste kortingen bij verschillende shops. Goedkope winkeliers met standaard aanbod of specialisten, Zerodeals heeft voor jou overal extra korting bedongen.

Eindeloos kosten besparen bij Zerodeals.nl

Het is ongelofelijk. Keuze, keuze, keuze. Dat is in drie woorden wat de elektronicaleveranciers van Zerodeals bieden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe TV, witgoed of elektrische gadgets, de elektronicapartners van Zerodeals hebben het allemaal. Uiteraard bekende merken, Apple, Samsung, Miele,  Panasonic, Philips, je mag het bedenken en Zerodeals biedt het aan. Over het milieu hoef je nu ook niet meer na te denken want Zerodeals heeft zelfs partners gevonden die milieuvriendelijke oplossingen hebben om met topapparatuur, zoals Miele, jouw elektronisch leven te verbeteren. De laagste internetprijs gevonden bij de leveranciers? Zerodeals gaat nog één treetje naar beneden, want ook voor huishoudelijke apparatuur en elektronica geldt: Geen betere deal dan een Zerodeal!

Nieuwe TV of nieuwe wasmachine voor een paar tientjes met zerodeals.nl

De allergoedkoopste Miele vindt je bij Zerodeals.nl. Uiteraard bieden onze diverse elektronicaleveranciers de mooiste producten waarvoor je via de Zerodeals.nl korting de allerlaagste prijs betaalt, maar ook een zeer mooi milieuvriendelijke manier van wassen waardoor het ecologisch systeem gespaard wordt.

Uiteraard wil je na al die mooie schoonmaakinitiatieven ook nog een beetje genieten van mooie elektronica waarmee je digitaal of online uit de voeten kan, alweer niet te duur.

Milieuvriendelijk besparen door wassen met Miele

Witgoed kopen  is altijd een crime. Eindeloze rijen machines van bekende en onbekende merken staan troosteloos op een rij in de witgoed- of elektronicazaak. De verkoper doet zijn best om ongeveer 30 klanten tegelijk te helpen en in gedachten zie je jezelf alweer eindigen bij een wasmachine die van de ene sensor naar de andere indicator gaat, bedieningspaneel als van een gemiddeld vliegtuig en een oneindig aantal wasprogramma’s. Erg lastig, want je wilt eigenlijk gewoon een schone was zonder poeha. Als dan ook het milieu nog een beetje gespaard wordt is dat mooi.

Daarom biedt onze partner Bundle een unieke deal. Je krijgt een wasmachine en hebt deze maximaal drie jaar in bruikleen. Daarna krijg je weer een nieuwe en… wil je tussentijds opzeggen? Dan doen ze niet moeilijk! Zo was je al voor ongeveer 15 euro per maand milieuvriendelijk met Miele. Alle trendwatchers zeggen dat ‘bezit’ steeds minder belangrijk wordt en dat de focus op de prestatie komt te liggen. Dat bewijst deze creatieve oplossing. Zerodeals doet graag mee aan milieubesparing, creativiteit en trendsettende ontwikkelingen,  dus ook hier bieden we een extra korting. Wassen met Bundle met korting? Zerodeals biedt het!

TV kopen en elektronica kopen behoren tot het verleden!

Een TV kopen is altijd weer een spannend moment. De keuze is eindeloos en de nieuwste snufjes komen voorbij. Een van de vaste verkoopargumenten is dat de TV zo lang meegaat en dat is een veilige gedachte en verstandige investering. Het is alleen altijd zo jammer dat er zo veel  nieuwe snufjes uitgevonden dat je al snel de boot mist. Daarom heeft Skala.nl de oplossing, het huren van jouw TV en home cinema set.

Ook wanneer je twijfelt over een grote uitgave kun je wellicht beter eerst, bijvoorbeeld een jaar, huren. Zo biedt Skala op dit moment de mooiste elektrische fietsen. Als je deze moet kopen is dit een investering van meer dan duizend Euro. Nu huur je bij Skala een elektrische fiets voor enkele tientjes per maand en kun je dus goed testen of zo’n investering voor jou rendabel is en welke fiets je dan wilt kopen. Naast de goedkope prijs en de extra korting die Zerodeals je normaal al biedt krijg je nu ook nog de eerste twee maanden huur gratis. Zo fiets je wel heel goedkoop de zomer tegemoet!

Daarnaast is voor mensen die liever de elektronica aanschaffen ook onze speciale extra korting van toepassing als je goedkoop de beste elektronica aan wilt schaffen, bij voorbeeld bij Expert . Bij elektronica geldt voor koop of huur, geen betere deal dan een Zerodeal!

Plaats een reactie