• Volg ons

    op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent
Ook korting op je nieuwe fiets bij zerodeals.nl

Ook korting op je nieuwe fiets bij zerodeals.nl

Zerodeals is de website die jouw altijd extra korting geeft op jouw aankopen. Dit komt doordat we een aantal afspraken hebben gemaakt met onze leveranciers. Zij bieden normaal al de beste prijs/ kwaliteitsgarantie maar bieden ons nog een extra korting. Deze extra korting delen wij weer met onze klanten. Zo biedt zerodeals.nl gegarandeerd de laagste prijzen.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe fiets of extra karting op de onderdelen van jouw fiets die gerepareerd moeten worden, Zerodeals.nl is altijd goedkoper. Daarom bieden wij jou graag de kans om direct te profiteren. Meldt je Gratis aan en ontvang alle kortingsacties voor de producten waar jij interesse in hebt in één handzaam overzicht.

Zerodeals.nl biedt de goedkoopste fietsendeals

Het kopen van een nieuwe fiets is altijd lastig. Er zijn zoveel nieuwe fietsen dat het haast onmogelijk is om door de bomen het bos in te fietsen. Daarom biedt Zerodeals.nl jou de mogelijkheid om rustig vanachter jouw pc het aanbod te vergelijken. Ga goed voor jezelf na waar een goede fiets aan moet voldoen en ga bij onze partners op zoek naar de fiets die bij jou past. Gevonden? Dan bestel je jouw fiets eenvoudig via zerodeals.nl en ontvang je altijd extra korting. Geen betere deal dan een zerodeal!

Zerodeals.nl biedt ook de goedkoopste automaterialen

Als het net even te ver is of te hard regent om te fietsen, dan is het fijn als de auto voor je klaar staat. Daarom is het onderhoud heel belangrijk. In onze automaterialenshop vindt je de beste automaterialen die uiteraard voldoen aan de geldende eisen. Ook hier heeft zerodeals.nl voor jou weer een extra korting bedongen. Daarom koop je jouw automaterialen ook altijd goedkoper bij zerodeals.nl. Rustig vergelijk je specificaties en prijzen, je kiest jouw favoriete onderdelen voor reparatie of onderhoud van de auto en krijgt een extra korting. Ook voor automaterialen geldt: Geen betere deal dan een zerodeal!

Extra korting op fietsen en automaterialen; lentekriebels bij zerodeals.nl

Bij Zerodeals hangt het voorjaar alweer in de lucht. Heerlijke temperaturen en als het zonnetje even doorkomt is het op een terrasje alweer lekker toeven. Het is dus tijd om de fiets er weer bij te pakken. Dat viel nog niet mee….

Zo na een winter in de stalling zag de fiets eruit… Banden leeg, wat roest, ketting los, dat werd geen feest. De fietsenmaker bevestigde mijn vermoedens, dus maar eens even op internet gekeken. 123sportfietsen.nl. Wat een keuze en wat een gave fietsen. Gelukkig hebben ze daar ook de kriebels want de aanbiedingen spatten van het scherm.

In gedachten zag ik mezelf al lekker door het buitengebied flitsen met het zonnetje op mijn gezicht. Korting van de site op zak en niets aan de hand. Wat een mooi excuus om een fiets te kopen! Toen bedacht ik me dat zerodeals altijd een extra korting geeft. Hoe ik een extra korting op sportfietsen met 40% afprijzing als aanbieding moest zien? Geen idee, maar als de mannen daar zeggen: “geen betere deal dan een zerodeal” is het de moeite waard.

Ongelofelijk maar waar… gewoon korting op de sportfiets. Inderdaad die sportfiets die al 40% goedkoper was. Neem de Giant Aspiro E1 , een prachtige e-bike die ook op ruw terrein zijn mannetje staat. Echt iets voor mij, lekker sportief en toch prettig. Op internet is deze te kust en te keur te krijg, prijs zo tussen 2.400 en 21 Euro. 123sportfietsen.nl kraakt die prijs, 40% korting en voor EUR 1.499,- fiets je de natuur in. Geen betere deal dan een zerodeal, dus incasseer die korting maar. Ik heb de fiets besteld en binnen no time reed ik op mijn nieuwe fiets de lentezon in.

Nu zijn er natuurlijk altijd trajecten waarvoor de fiets, zelfs als e-bike niet te efficiënt voor is. Gelukkig rijden wij in een mooie auto, dus er is altijd een vervoersoplossing voor handen. En toch… terwijl ik mijn fiets aan het bestellen was schoot het beeld door mijn hoofd van die oude fiets die zo veel geleden had van de winter, dus onmiddellijk nadat ik de nieuwe fiets gekocht had scrolde ik door naar de pagina voor een nieuwe….

Nou nee, geen betere deal dan een zerodeal, maar dit ging wat te ver. Wat ik wel deed was via zerodeals even kijken of er nog kortingen in autoshops gegeven worden en inderdaad…

Het was mij al opgevallen dat mijn uitlaat een ‘rammeltje’ heeft, dat kan gebeuren als door vorst en vocht een schroefje los trilt. Het bleek al snel dat er wat uitlaatonderdelen waren die er niet zo goed uitzagen. Via de heldere kentekenzoeker kreeg ik direct de uitlaatonderdelen te zien die ik voor mijn auto nodig kan hebben. Even verder kijken en het was al snel duidelijk. De erg lage prijzen waren een verrassing en ook hier bleek, geen betere deal dan een zerodeal, want naast de standaard korting van meer dan 2,5% boden zij mij nog 10 % korting op de uiitlaatonderdelen. Waar vind je dat, met een zeker gevoel de weg op en meer dan EUR 100,- bespaard? Inderdaad…

Na al deze kortingen heb ik maar direct een al even goedkoop busje autolak meegenomen. Het oog wil ook wat met dat voorjaarszonnetje op de lach. Tot de volgende korting, tot Zerodeals!

Giant Aspiro E+1 2015 Heren Charcoal

Plaats een reactie