• Volg ons

    op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent

Voeg review toe

op basis van 0 reviews

Kingaru Sleep cashback

12% cashback

Webshop in matrassen

Deze shop is niet meer actief op ZeroDeals.

Kingaru Sleep is opgericht in 2016 met als enige doel de mensen eindelijk de slaap te geven die ze verdienen. Kingaru is actief in diverse landen waaruit Azië en sinds enige tijd in Nederland en België met een lokale productie. Ruim een derde van ons leven brengen we door in bed. Er is letterlijk geen ander product dat we vaker gebruiken dan ons matras. Slapen zit in de kern van ons bestaan. Zonder een goede nachtrust hebben we niet de energie die we nodig hebben om alles uit onze dag te halen. Daar zijn we ons bij Kingaru Sleep heel bewust van. Daarom hebben wij een heldere missie: mensen te helpen meer uit het leven te halen door een goede nachtrust te bieden op werelds beste matras. Om mensen met een lach hun bed uit te laten stappen en de dag vol energie te leven. Daar doen we het voor. Vandaar dat het merk Kingaru volledig in het teken staat van Recharge for life  letterlijk het opladen voor het leven. Om de dag in volledige rust af te sluiten en morgen energiek aan een nieuwe dag te beginnen. Wat begon als een persoonlijke zoektocht naar een goed matras, eindigde in een obsessie voor stoffen, materialen en technieken. In een jaar tijd testen we vrijwel ieder vindbaar matras en kwamen we in een wereld terecht vol onduidelijkheid en marketingpraat. We sliepen op dikke matrassen, dunne matrassen, dure matrassen, goedkope matrassen, matrassen gemaakt van schuim, veren of een combinatie daarvan. Kortom: alle denkbare materialen of combinaties, wij hebben erop gelegen. We hebben goed geslapen, slecht geslapen en in sommige gevallen zelfs vrijwel niet geslapen. Maar wat het ons allemaal heeft opgeleverd is inzicht, duidelijkheid en een geheel eigen besef van kwaliteit. Naast het matras verkopen ze ook verschillende accessoires, zoals onze kussens en bedframes. Het bedrijf is jong en groeit snel. Alles is mogelijk en met een hoge orderwaarde en een hoge conversion rate op de pagina, biedt Emma-matras een zeer interessant verdienmodel voor jou als publisher!


Soortgelijke winkels