• Volg ons

  op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent

Voeg review toe

op basis van 3 reviews

Independer Zorg NL cashback

23 pt. cashback

Binnen een paar minuten vind je de premies van meer dan 900 verschillende zorgverzekeringen.

Let op!!!
Max 1 sale per gezin / adres - De sales worden gekeurd op dubbelen & foutieve gegevens. 

Binnen een paar minuten vind je de premies van meer dan 900 verschillende zorgverzekeringen, waarvan een groot gedeelte direct online af te sluiten is.  Speciale keuzehulpen helpen de bezoeker om te bepalen welke zorgkosten er wel en niet verzekerd hoeven te worden. Specifieke zorgwensen kunnen makkelijk ingevoerd worden zodat er alleen zorgverzekeringen getoond worden die voldoen aan die eisen.  Nadat de bezoeker een keuze gemaakt heeft voor een zorgverzekering kan hij een offerte aanvragen of direct de zorgverzekering afsluiten.  De  aanvraag wordt direct beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

Schrijf review
  Gerard, 25-12-2016 11:48

  Via Independer zorgverzekering vergeleken. Makkelijk, overzichtelijk en snel geregeld. Vooral de hulp die je krijgt bij het maken van een juiste keuze voor een aanvullend pakket is erg handig! Binnen enkele ogenblikken was de bevestiging al digitaal binnen en de huidige zorgverzekering wordt voor je opgezegd!

  Vince, 4-4-2016 08:54

  Hele goede webshop, werkt perfect! Soms even wachten op goedkeuring maar dat is het dan ook wel.. waarom niet extra besparen als het toch gratis is ;)

  Petri, 12-1-2015 22:41

  SUPER goede service. Goede uitleg over autoverzekering en ze nemen de tijd voor je.

Soortgelijke winkels