• Volg ons

    op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent

Voeg review toe

op basis van 0 reviews

Hoiveluwe.nl cashback

7% cashback

Online boekingssite voor vakantiehuisjes op de Veluwe

Deze shop is niet meer actief op ZeroDeals.

Hoi Veluwe is een hard groeiende boekingssite dat enkel vakantiehuisjes op de Veluwe verhuurd. Met een breed en uitgebreid aanbod vakantiehuisjes wil Hoi Veluwe iedereen laten genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. De Veluwe is namelijk enorm in trek bij toeristen en word steeds populairder. Dit komt voornamelijk door de prachtige natuur. Hoi Veluwe is ook actief op vele andere marketing kanalen. Zo wordt social media veelvuldig ingezet en word er veel aandacht besteed aan zoekmachine-optimalisatie en Google Adwords. Naast de diverse online kanalen is Hoi Veluwe ook vertegenwoordigt in diverse kranten en tijdschriften. Met de zeer gebruiksvriendelijke website wil Hoi Veluwe iedereen de mogelijkheid geven om eenvoudig een vakantiehuisje op de Veluwe te huren. De ambitie van Hoi Veluwe is om de grootste speler op het gebied van overnachtingen op de Veluwe te worden. Overigens streeft Hoi Veluwe er naar om nieuwe transacties snel goed te keuren.

Soortgelijke winkels