• Volg ons

    op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent
Wel goed? Geld ook terug met geld terug acties

Wel goed? Geld ook terug met geld terug acties

Wel goed? Geld ook terug met geld terug acties

In een wereld waar in de markt steeds groter én kleiner wordt, is het voor veel producenten steeds moeilijker om nog manieren te vinden om hun klanten zover te krijgen hun product te proberen. Kijk namelijk maar eens rond in de supermarkt. Mocht je vroeger van geluk spreken dat er een of hooguit twee merken pindakaas stonden, tegenwoordig zijn dat er makkelijk vier of vijf. De concurrentie is dus groter geworden, de prijzen zijn in verhouding gedaald en het einde is nog niet in zicht.  

Een centrale, goedkope markt

De belangrijkste reden hiervoor is dat binnen de Europese Unie er tegenwoordig één markt is. Dat houdt praktisch in dat de pot pindakaas die in Duitsland of in Polen wordt gemaakt hier gratis ingevoerd mag worden, om vervolgens in de supermarkt te worden verkocht. Daarbij kan het prima zijn dat het gewone Nederlandse label er gewoon op staat en dat je het nooit zult proeven. De ingrediënten zijn namelijk ook gewoon hetzelfde. Door dit ‘outsourcen’ van productie naar andere landen binnen de EU zijn prijzen gedaald, maar is ook het aanbod toegenomen. Vandaar dus die vijf merken met een lage prijs.  

Veel concurrentie

Dat is uiteraard leuk voor jou als consument, maar voor een bedrijf betekend dit dat het steeds lastiger wordt om nog het verschil te kunnen maken en het gevecht van de concurrentie te winnen. Vooral als je nu net die pot pindakaas maakt die niet het goedkoopste is, maar wel van een bekend merk. Om er dan toch voor te zorgen dat jij als consument die pot pindakaas toch een keertje wil proberen, in de hoop dat je hem daarna vaker koopt, verzinnen producenten tegenwoordig de meest bijzondere acties.  

Geld terug acties

De zogenaamde ‘geld terug acties’ zijn daar een goed voorbeeld van. Het werkt zo. Je koopt een product in de supermarkt, bijvoorbeeld die pot pindakaas en op die pot zit een QR code of een productcode. Hiermee kun je naar de website gaan van de producent, je vult daar de code in en vervolgens krijg je het aankoopbedrag van de pindakaas weer teruggestort op je rekening. Een gratis pot pindakaas dus, als je tenminste de moeite wilt nemen om naar de site te gaan en je gegevens in te vullen.  

Geld verdienen via internet; broodje aap of harde euro’s?

Kun je geld verdienen via het internet? Het antwoord daarop is uiteraard ja. Vraag het maar aan de oprichters van Google of Facebook. Zij verdienen honderden miljoenen per jaar dankzij het internet. De echte vraag is daarom ook eigenlijk hoe je geld kunt verdienen via het internet? En is het mogelijk om ook als ‘normale’ persoon daar een graantje van mee te pikken?  

Internetbubbel

Geld verdienen via internet is voor veel bedrijven al tientallen jaren een belangrijk issue. Toen het internet opkwam, eind jaren ‘90, dachten veel investeerders dat er een gouden tijdperk zou aanbreken. Er zou een complete revolutie komen in de manier hoe we producten en diensten zouden kopen. Ieder bedrijf dat ook maar iets met internet deed was gelijk razend populair bij investeerders en de beurskoersen van deze bedrijven stegen de pan uit. Jammer genoeg voor deze investeerders bleek dit nog iets te vroeg te zijn. Na een aantal jaar bleek dat deze bedrijven helemaal niet zoveel geld verdienden via het internet. Sterker nog, op een paar uitzonderingen na maakten ze allemaal verlies. En verlieslijdende bedrijven betalen geen dividend uit en tussen gingen ze één voor één op de fles.  

Advertenties

Nu, meer dan tien jaar later is er weer een nieuwe internetindustrie met bedrijven als Google, Facebook en Instagram. Inmiddels hebben zij wel een formule gevonden waarmee ze geld kunnen verdienen. Namelijk via investeerders. Omdat er miljarden mensen wereldwijd gebruik maken van deze diensten zijn ze een enorme aantrekkingsbron voor investeerders die dan ook graag fors investeren in het plaatsen van advertenties. De advertentiemarkt is dan ook de drijvende motor achter het geld verdienen via internet. Heb je wel eens iets gezocht op internet? De kans is groot dat je dan eerst een aantal gesponsorde zoekresultaten ziet. Klik je op een van die resultaten, dan ontvangt Google automatisch een klein bedrag, tot ongeveer dertig cent, van de adverteerder. Makkelijk geld verdienen toch?  

Zelf geld verdienen

Maar ook als consument is het tegenwoordig mogelijk om wat geld te verdienen via internet. Denk hierbij absoluut niet aan hoge bedragen. Het gaat hierbij vooral om het betaald invullen van enquetes voor kleine bedragen. Wil je echt wat geld verdienen? Zorg er dan voor dat jouw website, facebookpagina of youtube kanaal immens populair wordt. De advertenties hierom heen worden dan ineens veel meer waard en dat kan ook jou aardig wat geld opleveren.

Plaats een reactie