• Volg ons

    op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent
Extra geld verdienen, hoe doe je dat?

Extra geld verdienen, hoe doe je dat?

Extra geld verdienen, hoe doe je dat?

Geld verdienen. Voor de een is het een hobby, terwijl het voor de ander een strijd is om te leven. Onze hele maatschappij draait op geld en voor velen ook om geld. Heb je genoeg, dan leef je gerieflijk en ieder geval financieel zonder zorgen. Heb je te weinig dan levert dat vaak een stressvolle situatie op waarin je iedere maand weer moet worstelen om te overleven. Zeker in zo’n geval is het handig om op zoek te gaan naar manieren om wat extra geld te kunnen verdienen. Maar hoe doe je dat nou?  

Wat kan ik

Vraag één om je daarbij te helpen is heel simpel: waar ben je goed in? Het lijkt het binnenlopen van een open deur, maar toch is het belangrijk om altijd weer bij jezelf te beginnen. Kijk eerst eens gewoon naar de dingen waar je goed in bent. De kans is wellicht groot dat je keer op keer wordt afgewezen omdat je in verhouding met anderen misschien niet voldoet, maar in deze situatie ligt dit anders. Bij vrijwel alle mogelijkheden om extra te verdienen gaat het namelijk om vormen van freelance werk. Werk dus waar geen contract wordt gevraagd en de eisen soms ook wat lager liggen.  

Verschillende soorten extra werk

Een goed voorbeeld van dergelijk werk is bijvoorbeeld inpakwerk. Veel post- en bezorgbedrijven laten het sorteren van de reclamefolders graag over aan de mensen die ze ook willen bezorgen. Dat scheelt hun een boel logistiek en het levert de persoon die de boel bezorgt ook gelijk wat extra inkomen op. Eerlijk is eerlijk, de verdiensten van dit soort werk zijn bedroevend laag, maar als je echt wilt levert het wel wat op. Andere voorbeelden van bijverdienen zijn bijvoorbeeld het meedoen als proefpersoon aan medische experimenten of heel simpel het meedoen aan een spaarprogramma via internet. Hier verdien je weliswaar geen geld mee, maar je bespaart er wel door.  

Internet

Verder zijn er nog een aantal activiteiten via internet die wat geld op kunnen leveren. Dat is natuurlijk makkelijk, want je kunt het gewoon vanuit huis doen. Aan de andere kant is het wel belangrijk om ook hierbij te beseffen dat het zeker geen ‘makkelijk’ verdient geld is. Het gaat dan vooral om het invullen van enquêtes of het afgaan van website voor advertentie-inkomsten. Het beste blijft toch om een makkelijke baan te zoeken die je ligt en die past bij je kunnen. Niet alleen ben je dan meer gemotiveerd en hou je het werk langer vol, je straalt het ook uit dat je iets doet wat je leuk vindt en dat is misschien nog wel het belangrijkst.

Plaats een reactie