• Volg ons

    op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent

Voeg review toe

op basis van 1 reviews

Expedia.nl cashback

Tot 7% cashback

Reisorganisatie.

Deze shop is niet meer actief op ZeroDeals.

Let op meerdere commissies!!!!
flight €8,00
hotel 5 % 
package 4 %
car 7 % 
tshops 6 % 
Hotel Voucher 5 % 
Packages voucher 2.5 %

Expedia is een van de meest toonaangevende fullservice onlinereisagenten ter wereld met gelokaliseerde websites in 31 landen die toegang bieden tot meer dan 510.000 te boeken accommodaties over de gehele wereld (waaronder boetiekhotels en de bekende hotelnamen), meer dan 400 airlines en een grote keus aan autoverhuurmogelijkheden en bestemmingen. Door de vele keuzemogelijkheden te combineren met speciale tools om deze opties te filteren, biedt Expedia.nl reizigers de helpende hand om de reis te vinden en te maken die het best aansluit bij hun persoonlijke wensen.

Schrijf review
    Suzanne, 31-7-2016 18:39

    Ben er erg tevreden over. Het aanbod is groot. Ik kon makkelijk iets op de webshop vinden dat bij mijn budget paste. Het goedkeuren van de korting ging snel en zonder problemen

Soortgelijke winkels