• Volg ons

    op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent
Entertainment is genieten, even tijd voor jezelf of voor elkaar. Genieten doet de een door eens lekker te lezen terwijl de ander juist een actief uitje wil. Zerodeals.nl is altijd goedkoper.

Entertainment is genieten, even tijd voor jezelf of voor elkaar. Genieten doet de een door eens lekker te lezen terwijl de ander juist een actief uitje wil. Zerodeals.nl is altijd goedkoper.

Zerodeals is de website die jouw altijd extra korting geeft op jouw aankopen. Dit komt doordat we een aantal afspraken hebben gemaakt met onze leveranciers. Zij bieden normaal al de beste prijs/ kwaliteitsgarantie maar bieden ons nog een extra korting. Deze extra korting delen wij weer met onze klanten. Zo biedt zerodeals.nl gegarandeerd de laagste prijzen.

Entertainment is genieten, even tijd voor jezelf of voor elkaar. Genieten doet de een door eens lekker te lezen terwijl de ander juist een actief uitje wil. Zerodeals.nl is altijd goedkoper. Daarom bieden wij jou graag de kans om direct te profiteren. Meldt je hier aan en ontvang alle kortingsacties voor de producten waar jij interesse in hebt in één handzaam overzicht.

Zerodeals.nl biedt de leukste dagjes uit en goedkoopste weekendjes weg met extra korting

Echt ontspannen of puur genieten? Je hebt het verdiend na al die besparingen bij Zerodeals! Daarom nodigen onze partners jou graag uit om te genieten van het leukste entertainment met extra kortingen. Zerodeals.nl waardeert dat en wil er zeker van zijn dat jij met een goed gevoel vertrekt. Daarom bieden wij nog eens extra korting, bovenop de laagste prijs. Door het enorme aanbod is er voor elke klant wat wils. Een goedkoop weekendje weg op stedentrips of een spannend avontuur met de kinderen? Het kan allemaal!

 Rustig een krant lezen of een dvd kijken? Kosten besparen bij Zerodeals.nl

Soms wil je gewoon even helemaal niets. Geen verplichtingen, niet op stap maar gewoon even tijd voor jezelf. In alle rust op de bank genieten van een mooie film of spannende thriller, een kop heerlijke thee met iets lekkers en een krantje…

Onze partners kennen dat gevoel. Daarom bieden ze via ons graag de mogelijkheid om kennis te maken met allerlei leuke of interessante bladen en kranten. Onze DVD-shop biedt je kilo’s popcorn aan filmgenot. Ook hier gaat Zerodeals net een stapje verder. Of je nu werkt of ontspant, geen betere deal dan een Zerodeal!

Ontspannen, genieten en quality time, Zerodeals.nl doet mee!

Ons leven is druk en hectisch en juist daarom willen we zo nu en dan even genieten. Tijd voor elkaar, tijd voor onszelf. Maar al te vaak begint dat genieten met een flinke domper. Als je niet prijsbewust shopt is een weekendje weg of dagje uit haast onbetaalbaar.

Daarom hebben wij bij Zerodeals.nl een uitgebreide entertainmentsectie. De leukste aanbiedingen en mooiste kortingen om gezellig te genieten. Samen, met het hele gezin of juist voor een momentje met elkaar.

Leuke uitjes die blijven verrassen

Heb jij dat ook, de dagen en de weken vliegen voorbij zonder dat je even tijd voor jezelf hebt? Bij ons gaat dat wel zo. Daarom hebben wij al een tijdje geleden afgesproken dat we onze uitjes van tevoren plannen. Dat was in het begin best even wennen want iedereen wil iets anders en meestal waren we veel te laat met kiezen. Daarom waren de leuke uitjes vaak al volgeboekt en de goedkope dagjes weg al vergeven. Groupon bracht uitkomst. Altijd 50% korting op de leukste uitjes in de buurt en doordat er meer dan 200 mogelijkheden zijn is de variatie eindeloos.

Ook fijn is dat je zelf het soort uitje kan kiezen. Ga je voor een unieke belevenis op één dag, zoals wij bijvoorbeeld deden met een dag surfen of leer je liever paaldansen in 4 lessen? Het kan allemaal.

De prijzen bij Groupon liggen zo’n 50% lager dan normaal, dus veel goedkoper kon niet, dachten wij. Ook hier bleek Zerodeals een stap verder te gaan en extra korting te bieden. Wij boeken onze Groupon uitjes dus via Zerodeals!

 Een goedkoop weekendje weg begint bij Zerodeals.nl

Soms komt het gevoel zomaar bij je op. Even lekker uitwaaien of komend weekend nog even weg. Onze partner voordeeluitjes.nl maakt haar werk van dat gevoel door je continu te verrassen met de mooiste last minutes en arrangementen. Even weg in eigen land of een mooie stad in het buitenland verkennen? Voordeeluitjes.nl biedt de mooiste alternatieven voor een goedkoop dagje uit. De kortingen zijn spectaculair te noemen. 3 dagen weg in eigen land met hotel, ontbijt en luxe diner voor nog geen EUR 50,-? Het kan bij voordeeluitjes.nl. Zerodeals vindt dit een mooie gedachte en biedt graag ook hier extra korting. Boek dus voordeeluitjes.nl via Zerodeals om die aanbiedingen net wat scherper te stellen.

Extra korting op extra korting, Zerodeals combineren!

Veel bedrijven stellen allerlei voorwaarden aan korting. Dat levert nog wel eens misverstanden op bij de concurrent en rare vragen bij ons. Onze partner Accor Hotels biedt hier bijvoorbeeld een prachtig arrangement met extra korting om drie dagen op stedentrip te gaan. De aanbieding van Accor is mooi en Zerodeals biedt nog een extra korting, dus dat weekendje weg begint al goed. Een  van onze klanten ging een weekendje naar Amsterdam en zij zag hier korting op toegang van de Amsterdam Dungeon. Wij kregen een keurige mail, of ze de kortingen samen mocht gebruiken. Uiteraard. Elke partner biedt eigen kortingen die u in combinatie mag gebruiken. Daarom geldt ook bij entertainment:  geen betere deal dan een Zerodeal!

Plaats een reactie