• Volg ons

    op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent

Voeg review toe

op basis van 0 reviews

Debijlesmeester.nl cashback

€21 cashback

DeBijlesmeester.nl verzorgt bijlessen aan huis voor basis- en middelbare scholieren door heel Nederland.

Deze shop is niet meer actief op ZeroDeals.

DeBijlesmeester.nl verzorgt bijlessen aan huis voor basis- en middelbare scholieren door heel Nederland. De bijlessen worden verzorgd in alle vakken en op elk niveau van de basis- en de middelbare school.

Naar aanleiding van een telefonische kennismaking waarin de situatie van de leerling wordt besproken, zoekt DeBijlesmeester.nl de meest geschikte bijlesdocent. De bijlesdocenten van DeBijlesmeester.nl zijn relatief jong, waardoor de klik met de leerling vaak snel wordt gemaakt. Zij worden geselecteerd op zowel hun inhoudelijke vakkennis als hun didactische vaardigheden met de leerling.

De bijlessen worden aan huis verzorgd, zodat de leerling zich in een vertrouwde omgeving bevindt en zich volledig kan concentreren op het leerwerk. Nadat er een eerste bijles is afgesproken wordt er altijd geëvalueerd hoe de bijles is verlopen.

Soortgelijke winkels