• Volg ons

    op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent

Voeg review toe

op basis van 1 reviews

DealeXtreme .com cashback

4% cashback

Koop Gadgets wereldwijd online met lage prijzen bij DX.com.

Koop Gadgets wereldwijd online met lage prijzen bij DX.com. DX.com is opgericht in 2005 als een shop gespecialiseerd in gadgets, zaklampen en lasers. Sindsdien is DX.com explosief gegroeid, op dit moment bieden zij meer dan 110.000 items aan via hun webshop van een kleine microSD kaart, RC Helikopters tot telefoons.

Schrijf review
    Matthias kints, van, 24-9-2016 20:42

    De eerste keer dat ik direct in China kocht was ik wat huiverig.. ik bedoel je ziet niet wat je koopt. Duurt lang voor je het binnen krijgt en wat als er wat mis is.. nu helaas toen was er iets mis. Maar dat heeft mn ogen geopend voor de bijna onmogelijke goede service die deal extreme biedt. En dat icm de prijzen heeft mij al een ruime 100 orders geleden overtuigd. Toen ik zag dat deal extreme een winkel was die samen werkte met zerodeals was de voor mij de fusie van twee ideale werelden.. doe uzelf een plezier en laat u ook overtuigen.. u zal er geen spijt van hebben.

Soortgelijke winkels