• Volg ons

    op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent

Voeg review toe

op basis van 0 reviews

Computer.nl cashback

€35 cashback

gebied van consumentenelektronica lease

Sinds 2016 actief en een gevestigde naam op het gebied van consumentenelektronica lease. Volledig online, alles wordt via de webwinkel afgewikkeld. Met gemak kan de bezoeker op de website van Computer.nl een apparaat samenstellen. Tijdens dit proces wordt een kredietcheck gedaan, zodat direct duidelijk is of de besteller voor lease in aanmerking komt. Eenvoudig en helder. Na de bestelling neemt onze verkoopafdeling telefonisch contact op met de klant voor de laatste details en om een leveringsdatum af te spreken. De betaling van de apparatuur die klanten leasen bij Computer.nl wordt in maandelijkse termijnen voldaan. Op die manier is een aankoop met hoge aanschafwaarde toch bereikbaar voor klanten met een beperkt budget.  Assortiment Het grote voordeel van Computer.nl is het brede assortiment. Televisies, PCs, laptops, drones en nog heel veel meer. Het volledig assortiment bestaat uit de beste merken en Computer.nl heeft altijd het nieuwste op het gebied van technologie, de klant kan erop vertrouwen dat wij de nieuwste modellen aan kunnen bieden. Niet alleen een breed assortiment aan laptops en tablets, maar ook Full HD Smart televisies kunnen bij Computer.nl geleased worden. Doelgroep Computer.nl richt zich vooral op de zogenaamde cash-and-credit-constraints�. Dit houdt in dat de geldstroom op peil blijft en er geen grote uitgave in een keer is. Voor deze groep is lease van een apparaat de ideale oplossing! Ondanks de lage kosten, biedt Computer.nl volledige service: 

  • Volledige garantie op de aankopen
  • Gratis bezorging en installatie 
  • Kosteloze reparaties (binnen de voorwaarden)
  • Directe kredietcheck tijdens bestelproces.
  • Leasemogelijkheden voor zowel bedrijven als consumenten.
  • Promoot Computer.nl via het interessante affiliate programma!

Soortgelijke winkels