• Volg ons

    op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent
Trends in 2016: lente

Trends in 2016: lente

De zon staat steeds langer aan de hemel: het is weer lente! Dit zie je gelijk terug in de winkels, alle donkere kleuren en dikke stoffen verdwijnen om plaats te maken voor leuke patroontjes en vrolijke kleuren. Ook dit voorjaar zijn er weer een aantal duidelijke trends zichtbaar op het gebied van woon accessoires, kleding en makeup:

Meer
Diy: Personaliseer je spullen

Diy: Personaliseer je spullen

Op een gemakkelijke manier een originele broodtrommen, scooter, laptop of telefoon hebben? Dat kan door je spullen te personaliseren. Er zijn ongelofelijk veel manieren om je spullen te personaliseren waardoor ze gemakkelijk te herkennen zijn.

Meer
Trends van 2016: Tassen

Trends van 2016: Tassen

Voor sommige vrouwen zijn tassen een verslaving. Er zijn zoveel kleuren, vormen en uitvoeringen. En niet te vergeten alle verschillende merken die ieder hun eigen verhaal aan een tas geven. Doordat elk merk vrijwel elk seizoen een nieuwe tassencollectie uitbrengt kun je nooit alle tassen aanschaffen. Daarom staan hieronder de vijf voornaamste modellen met ieder hun voor- en nadelen:

Meer