• Volg ons

    op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent
Een make-up look voor in de zomer

Een make-up look voor in de zomer

Het wordt steeds warmer, en dat heeft ook invloed op je huid. De zon droogt je huid een beetje uit, niet te vergeten dat je kans hebt om te verbranden! Hierdoor is het verstandig om je make-up een beetje aan te passen in de zomermaanden. Dit kan door een aantal kleine veranderingen door te voeren in je dagelijkse routine.

Meer
Trends in 2016: lente

Trends in 2016: lente

De zon staat steeds langer aan de hemel: het is weer lente! Dit zie je gelijk terug in de winkels, alle donkere kleuren en dikke stoffen verdwijnen om plaats te maken voor leuke patroontjes en vrolijke kleuren. Ook dit voorjaar zijn er weer een aantal duidelijke trends zichtbaar op het gebied van woon accessoires, kleding en makeup:

Meer
5 keer diy: gezichtsmaskers

5 keer diy: gezichtsmaskers

Je huid verzorgen is in de koude wintermaanden ontzettend belangrijk. Zeker als je regelmatig buiten bent in de gure wind, dan wordt je gezicht al snel droog. Verwen jezelf daarom een paar keer per maand met een lekker vers huisgemaakt masker dat ervoor zorgt dat je huid er weer tiptop uit gaat zien. Er zijn ontzettend veel maskers te koop, maar ook thuis kun je je eigen spa beginnen door je maskers zelf te maken van verse ingrediënten:

Meer
Hoe rock je matte lippen? 5 tips

Hoe rock je matte lippen? 5 tips

Jezelf zelfverzekerd voelen is erg belangrijk als je een gewaagde lipkleur draagt. Je zult meer aandacht trekken met een felle lipkleur dan met een nude lipkleur. Zorg ervoor dat je lipstick er mooi op zit en dat je je er comfortabel bij voelt. Niet bij elke gelegenheid is felle lipstick gewenst. Het ligt natuurlijk persoonlijk waar jij deze grens trekt. Ga jij graag op een eerste date met berry lippen? You go, girl! Als je het liever op veilig speelt kun je beter gaan voor een nude alternatief. Dit is minder opvallend maar nog net zo mooi.

Meer
Welke oogschaduw past bij jouw oogkleur?

Welke oogschaduw past bij jouw oogkleur?

Soms sta je in de ochtend uren voor de spiegel om te bepalen wat voor makeup je op wil doen. Ga je voor een snelle makkelijke look? Of kies je toch voor die mooie oogschaduws waardoor je ogen zo gaan stralen? Iedereen is vrij om te dragen wat hij of zij graag wil, maar er zullen altijd bepaalde kleuren en vormen zijn die beter staan dan andere.

Meer