• Volg ons

    op Facebook

Inloggen Lid

Welkom terug! Login om verder te gaan
Log in met Facebook

Inschrijven

Geen korting meer missen? Vul hier je gegevens in! Je ontvangt van ons 1x per week een overzicht van je account in je mailbox.

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord vergeten? Maakt niet uit wij regelen het voor je

Je krijgt nog geen cashback!

Je bent nog niet ingelogd. Hierdoor mis je de cashback. Nog geen lid........ schrijf je dan binnen een paar seconden snel in!


Naar winkel zonder de cashback

Cashback bij Albelli Cashback Bol.com Cashback Drogisterij.net Cashback Expert Cashback Coolblue Cashback Groupon Cashback Hema Cashback ICI Paris XL Cashback Media Markt Cashback Essent

Voeg review toe

op basis van 0 reviews

Blockchange! cashback

30% cashback

Genius Class is een jong en groeiend educatieplatform voor premium edu-content.

Genius Class is een jong en groeiend educatieplatform voor premium edu-content. We richten ons op kwaliteit instructievideo's met een uitgebreide service voor onze studenten. Met meer dan 15 jaar ervaring in videoproductie, e-learning en het creeren van B2B-content betreden we nu de consumentenmarkt. Ons interne technologie- team zorgt ervoor dat het platform 24/7 beschikbaar is. 

De BlockChange! Course-series is onze eerste cursus die volledig in huis is ontwikkeld is in samenwerking met universiteiten en captains of industry. De cursus is bedoeld voor iedereen die de basics van de blockchain technologie wil begrijpen. Doelgroep De cursus is niet alleen gericht op consumenten, maar is ook zeer geschikt voor ondernemers. Het idee is om het onderwerp stap voor stap aan het publiek voor te stellen en de student een complete set vaardigheden te bieden en inzicht te krijgen in Blockchain en zijn derivaten. De cursus is opgebouwd rond het boek BlockChange!, die te koop is bij bol.com en amazon. Neem contact op met de adverteerder voor meer informatie.

Genius Class voordelen

  • Jong platform, met start up mentality
  • Op maat gemaakt opleidingsplatform ontworpen voor conversie
  • 15 jaar e-learning ervaring garandeerd hoge productie kwaliteit
  • Snelle ondersteuning voor publishers en studenten
  • Kan aangepast promotiemateriaal produceren dat overeenkomt met uw media

Soortgelijke winkels